⚠️ Dagens varning: Älgjakten har börjat i Grabbholms kommun! ⚠️

🎂 Dagens namn är Inga och Ingalill - vi gratulerar! 🌹🌹

Här grattar vi DENNA veckas jubilarer, kolla R!

SMHI:s väderprognos för Öland - uppdateras flera gånger per dag - klicka HÄR!

söndag 30 juni 2019

Perfekt för myglande riksdagsledamöter!

Det här har vi hittat i tidningen Expressen från den 5 maj i år:
.

Välkommen till Bengtzbo – ditt nya drömboende!

Foto: SVEN LINDWALL

Varmt välkommen på visning! Missa inte ett unikt tillfälle att vara med och forma den nya stadsdelen Bengtzbo, belägen ett stenkast från Yttersörja.
 
SATIR | ANKAN. Från sambo till delsbo – nu är det dags för den nya trenden: skenbo! 
   I Bengtzbo kan du låtsas bo idylliskt med nära till det mesta. För den som vill fejkmotionera finns ett rikt friluftsliv med närhet till illusoriska motionsspår, skogsområden med hallucinogena svampar, surrealistiska golfbanor och fata morgana-liknande små oaser.
    Fastigheterna i Bengtzbo är rejält tilltagna familjevillor på 25 härliga kvadratmeter. Här kan du fabulera ditt drömbengtzboende i badrum utan rinnande vatten, element utan värme, kylskåp utan kyla och västvärldens långsammaste bredbandsuppkoppling.    
Bengtzbo kommer att växa fram under mandatperioden 2018-2022 och bli som en egen liten Potemkinkuliss med imaginära gator, parker och lummiga innergårdar. För dig som är skengravid finns mödravårdscentral, förskola och skola, för den skenhelige finns en kyrka (med gravplats för skendöda). 
   I vårt djupt orealistiska lilla centrum finns en påhittad mataffär där skådespelare utklädda till romska tiggare kommer att be kunden  Mållgan om monopolpengar. 
   Men vi har sparat det allra bästa till sist: Den generöst konstruerade brevlådan, jämte kinesiska muren det enda mänskliga byggnadsverk som är synligt från rymden! 
   Med tankens hastighet tar det bara millisekunder att resa från Bengtzbo till Helgeandsholmen. Där kan du i lugn och ro stifta lagar medan du unnar dig allt som andra bengtzboende njuter av. 
   Det där lilla extra.

Kanske något som kunde passa vår öländska skendemokratiska riksdagsledamot Anne Oskarsson (SD) som av någon obegriplig anledning låtit skriva sig i en pytteliten lägenhet i Borgholm där hon vare sig bor eller ens får bo. När hennes övergivna husvagn på norra Öland fick underkänt som folkbokföringsadress.
Kommentarer
 Vill du se mina senaste inlägg, klicka R

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar