⚠️ Dagens varning: Älgjakten har börjat i Grabbholms kommun! ⚠️

🎂 Dagens namn är Inga och Ingalill - vi gratulerar! 🌹🌹

Här grattar vi DENNA veckas jubilarer, kolla R!

SMHI:s väderprognos för Öland - uppdateras flera gånger per dag - klicka HÄR!

måndag 5 november 2018

"Porrsurfarn" i farten

Avskedade f d landshövdingen Stefan "Porrsurfarn"* Carlsson är i farten igen. Efter sin så kallade "utredning" där han har vägt som han vill på sin egen vågskål och varit ute med en i sammanhanget totalt undermålig "opinionsundersökning" föreslår han nu att politikerna ska gå vidare med ännu en öländsk folkomröstning om att slå ihop kommunerna på Öland till en storkommun. 
Dessutom har han med kommunala medel** anordnat någon slags lekstuga för politikerna från Ölands båda kommuner på Ekerum på torsdag (obs! torsdag och inget annat!) där det ska tryckas på mentometerknappar och sysslas med annat skoj. 
Att en storkommun - med högre arvoden och andra politikerfördelar - ter sig lockande för politikerna råder det väl inget tvivel om och det behövs det väl knappast några mentometerar för att ha klart för sig. 
Men om ölänningarna ännu en gång säger nej - ska politikerna ge sig då eller väntar om ett några år ännu en folkomröstning om kommunsammanslagning? 
                       
*)    Fotnot 1: Går av någon anledning på norra Öland under den förenklade allmänna benämningen "Porrsurfarn" rätt och slätt 
  
**) Fotnot 2: Den gode herren är väl inte direkt känd för så särskilt gott omdöme när det gäller spenderande av allmänna medel
 Kommentarer
                                           
Relaterade inlägg: 
Kommunsammanslagning? Med endast 1 % intresserade kan väl inte frågan vara mer död än så!! - söndag 10 juni 2018 
Nej tack, Stefan Carlsson! - lördag 19 februari 2018 

 Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!

2 kommentarer:

  1. "Stefan "Porrsurfaren" Carlsson" är långt ifrån ensam om att vara i behov av att porrsurfa. Läste i dagens O-T/B att ett mycket flitigt hårdporrsurfande hos de unga svenska kvinnorna och männen tros vara anledningen till att många yngre svenska män lider av sexprestationsångest. Lösningen på det problemet har då blivit att även yngre män måste konsumera stora mängder av potenshöjande medel för att kunna leverera evigt expanderad s... och dito evigt flödande c... till de allt mer porrstjärneinspirerade svenska kvinnorna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mitt inlägg handlade inte om porrsurfande som företeelse utan om "porrsurfarns" pågående revanschprojekt där han har satsat hela sin prestige på att försöka få de båda ölandskommunerna sammanslagna till en storkommun.

      Radera