Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

söndag 21 mars 2021

Idioterna igen!

Idioterna ”demonstrerade” i Stockholm igår igen mot munskydd och restriktioner och för sin egen frihet att bete sig hänsynslöst mot andra.
Likaledes gjorde idioter i andra storstäder som Malmö och Göteborg. Idioterna påstår sig tro att coronan är en bluff som inte existerar. För i världen fanns det idiotanstalter och dårhus för sådana förvirrade själar. Men nu går dom lösa. 
Det finns dock lagliga möjligheter att omhänderta och låsa in människor som är en fara för sig själva och andra. Och det man kan ju utan vidare säga att dessa personer är som högeligen trotsar alla pandemins säkerhetsrestriktioner. Dom borde sättas i tvångskarantän allihop någonstans där dom hålls inlåsta tills pandemin är över. I några stora hangarer eller liknande.  
Lämpliga byggnader för långvarig
tvångskarantän av coronaidioter?
Det är bra att åtminstone arrangörerna av dessa idiotdemonstrationer får höga böter, men det är långt ifrån tillräckligt. 
Bunta ihop dem och lås in dem allihop, dessa coronaidioter! 
Foto: Wikipedia

Kommentarer

Vill du se mina senaste inlägg, klicka R 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar