⚠️ Dagens varning: Älgjakten har börjat i Grabbholms kommun! ⚠️

🎂 Dagens namn är Inga och Ingalill - vi gratulerar! 🌹🌹

Här grattar vi DENNA veckas jubilarer, kolla R!

SMHI:s väderprognos för Öland - uppdateras flera gånger per dag - klicka HÄR!

torsdag 19 december 2019

Ilkos största (?) självmål

Så kryper det fram att försäkringsbolaget där Åkerboskolan var försäkrad erbjudit  kommunen vad politikerna kallar ett ”skambud” som ersättning för de nedbrunna byggnaderna. 
Förvånar mig inte det minsta. 
Sossarna med Ilko Corkovic i spetsen har ju tillsammans med centern verkligen gjort allt som stått i deras makt förr att nedvärdera dom byggnader på Åkerboskolan som sedan blev lågornas rov, så försäkringsbolaget har ju haft väldigt lätt att genom hänvisning till Ilkos och Staffan Sossedrängs (C) beskrivning sätta ner värdet på byggnaderna före branden till ett minimum eller endast ”skrotvärdet”. 
Snacka om att göra självmål!
Det blir nog ett olösligt problem för "ledarskapet" att kunna överleva detta politiskt om försäkringspengarna stannar vid en ”skitsumma” på grund av deras idiotiska argumenterande före branden, då dom dömde ut byggnaderna helt och hållet och påstod att dom inte var värda - eller ens möjliga - att renovera!!! 
Ilkos (s)törsta självmål?                                     
 Vill du se mina senaste inlägg, klicka R

2 kommentarer:

  1. Hej Lubbe! Varför pekar du bara ut Ilko? Har inte Staffan som du så på pricken kallar för ”sossedräng” också gjort ett ordentligt självmål här?

    Signaturen Amatörfotbollsdomare

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej själv signaturen!
      Kan hålla med dig om att Staffan Larsson är i högsta grad delaktig i det kommunala självmålet, vilket jag trodde framgick av mitt inlägg. Men mig veterligen är han ingen fotbollsspelare som Ilko och har - till skillnad från Ilko - inte utgivit sig för att vara en ”Politikens Zlatan”. Därför är det lätt att det framför allt blir Ilko som man i det här sammanhanget vill förknippa med just fotbollstermen SJÄLVMÅL.

      Radera