Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

måndag 8 februari 2021

Bengt Håkansson - en av våra verkliga hjältar - har lämnat oss men fortsätter att samla in pengar till Barncancerfonden

Så har en av våra verkliga hjältar lämnat oss. Det handlar om nittiofyraårige Bengt Håkansson som gick bort i slutet av förra månaden.

Bengt har under många år i ur och skur samlat in pengar till Barncancerfonden med en insamlingsbössa innanför ingången till en matbutik i vår stad. Ingen har väl undgått att lägga märke till den tappre mannen som träget fortsatt och inte kunnat sluta eftersom han inte har velat svika de stackars cancersjuka barnen. Där kan man verkligen tala om en barnens hjälte! 

  

Bengts oegennyttiga insamling fortsätter även efter hans död. I hans dödsannons i lördags uppmanas nämligen att tänka på Barncancerfonden bankgiro 902-0900. 

    

Hedra Bengts minne med att göra det! 

Det går också bra att kontakta begravningsbyrån på telefon 0485-10173. 
Kommentarer

Vill du se mina senaste inlägg, ”klicka " R 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar