November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 18 juli 2017

Nyttiga kunskaper i bagaget från Almedalsveckan

Nu är det ju inte så att jag enbart har ätit och druckit gott, minglat och tecknat under Almedalsveckan i Visby utan jag har faktiskt också haft förmånen att kunnat ta till mig ett och annat vid intressanta seminarier som jag har besökt och som jag förhoppningsvis kan få nytta av framöver. En hel del faktiskt. 
Kunskaper är aldrig fel och det gäller att hänga med i vad som kan vara på gång. 
Borgholms kommun är inte så bra att den inte kan göras bättre och jag hjälper gärna till!*

Får nu se om det även kan bli någon tid i hängmattan i sommar! 
*) Fotnot: Det kanske också bör tilläggas att jag naturligtvis har bekostat min vistelse i Visby samt hela resan helt och hållet själv, vilket sannerligen inte alla som kommer till Almedalsveckan gör!
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar