Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

måndag 31 juli 2017

Tid för klippning!

Vid närmare betraktande av bilderna i blogginlägget från Ilkos 50-årskalas upptäckte jag att någon av gästerna såg ut att vara i stort behov av besök på en frisersalong. 
Har därefter fått tid för klippning till kl 17 idag. 
I övrigt har helgen varit lugn för egen del. Besökte Borgholms konstförenings vernissage i Galleri Stenhallen i lördags och vad som särskilt stack ut som tilltalande var nya härliga målerier av Johan Persson, som ju är en mästare i att fånga upp ljus, skuggor och färger, och rakukeramik av Caroline Möller
Johan Perssons "Sjögata vid Åkerby"
med himlen avspeglad i vattenpussarna

Lite av Caroline Möllers rakubrända keramik
Utställningen bjuder på många andra kända namn, är öppen t o m söndag den 6 augusti och väl värd ett besök.
Roligt att Öland har kommit i ropet igen som besöksmål. Har på olika sätt kunnat märka att det plötsligt är "inne" att besöka just Öland. Och naturligtvis är det framförallt Borgholms kommun som man vill besöka! 
Foto: Per Lublin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar