SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!
TIPS för att leta i bloggen: Skriv ett eller flera lämpliga sökord i den vita raden härunder och klicka på Sök!

onsdag 31 januari 2018

Gubben Magnus drar ner rullgardinen!

Magnus Ståhl (S) - som gjort gubberiet fulltaligt på ordförandeposterna hos kommunens nämnder och styrelser  - drar ner rullgardinen för socialnämndens första sammanträde för året som äger rum inne i det stora fina sammanträdesrummet i kvarteret Höken idag. Han har nämligen bestämt att det ska vara helt stängt för insyn. 
Samtidigt som utbildningsnämnden - kors i taket - just nu har öppet möte med direktsändning. Där vi som följer mötet via Lubbes blogg just nu kan höra barnajoller. Från ledamotens Emma Jensens bebis som sitter i sin mammas knä och blir matad med sked. Riktigt trevligt för att vara ett nämndesammanträde. Det kan tydligen vara mänskligt t o m i ordförandegubben Lennart Anderssons nämnd!
Sedan kan man ju undra vad som fått gubben Magnus att hålla sitt nämndesammanträde bakom stängda dörrar. Tänker han passa på att tala om för nämnden var skåpet ska stå i fortsättningen och vill undvika öppen diskussion? Eller är han allmänt rädd för allmänhetens insyn?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar