ÖNSKAR ER ALLA EN FIN SOMMAR - MED NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

ÖNSKAR ER ALLA EN FIN  SOMMAR  -  MED  NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

söndag 14 april 2019

Kycklingar som skållats levande - ödesdiger "reklam" för Guldfågeln och dålig reklam för Öland!

Guldfågeln - jätteföretaget i Mörbylånga med närmare 500 anställda på södra Öland och ytterligare ett hundratal på fastlandet - har under senaste året gått från skandal till skandal med sin kycklingproduktion. 
Det senaste - med kycklingar som skållats levande - som gått som följetong i varje nyhetssändning i Sveriges Television idag och nu under kvällen lär kunna bli en ödesdiger "reklam" för mörbylångaföretaget. 
Om konsumenterna nu kommer att välja bort företagets produkter, så är dess framtid högst oviss och händer då med femhundra anställda på södra Öland. En olycka kommer sällan ensam och först var det Cementa i Degerhamn och nu kanske också Mörbylångas - och Ölands - allra största arbetsplats.
Visst kan stora industrier vara bra för sysselsättningen på en liten ort men är ju samtidigt rena katastrofen när det går illa för företaget. 
Att få något sånt här i sitt knä är väl något av det värsta som kan hända en kommun och kan i slutänden bli väldigt kostsamt för Mörbylånga kommun och dess medborgare. 
Kan knappast avundas sydölänningarna just nu. 
Dagens TV-nyheter är dessvärre inte bara dålig reklam för Guldfågeln utan även för hela Öland. 
Matlandet Öland - nej det här var inget bra!
Kommentarer 
   
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar