Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

torsdag 5 december 2019

Träffsäker Jämförelse

Här en utmärkt bra insändare i Ölandsbladet med en för dom inblandade pinsamt träffsäker jämförelse idag torsdag:
   
 

Vi var en del som tänkte ungefär likadant när vi på samma sida i bladet nyligen läste både om den plötsliga storsatsningen på Skateanläggning och sparkraven på skolan. Fick många upprörda reaktioner.Kommunens politiska ledning borde skämmas!
Och en sak till: Vem har fått för sig att det är så vettigt att förlägga en skateboardanläggning i en park där det bor folk omkring? Det kan givetvis bli oerhört störande för dom kringboende ifall anläggningen skulle bli utnyttjad!   
Det hade väl varit bättre att placera en sådan anläggning nere i Mejeriviken istället där knappast någon skulle bli särskilt störd av den!
Och varför struntade kommunens ansvariga i skateboardintresset på den tiden som det verkligen var stort bland våra ungdomar och istället bygger något sådant nu när skateboard verkar vara ganska passe’? Man får ett intryck att det verkar röra sig tämligen långsamt i våra överhuvudens hjärnor som behöver ett tiotal år på sig för att komma till skott. 
Och hur kan ett sådant beslut över huvud taget fattas över huvudena på såväl stadsbefolkningen som oss folkvalda i kommunfullmäktige!?
Idiotin och maktfullkomligheten verkar vara total!  
 Vill du se mina senaste inlägg, klicka R!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar