Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

torsdag 1 april 2021

Zlatan till Borgholm. Bra jobbat, Ilko!

Vårt kommunalråd Ilko Corkovic är ju inte precis den som alltför ofta ”levererar” men idag kan han faktiskt sträcka på sig ordentligt! 

Eftersom han är släkt med fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic och båda har sitt ursprung i bosniska staden Banja Luka så har han lyckats värva sin världsberömde släkting till att spela en säsong för IFK Borgholm och föra laget upp till fotbollsallsvenskan. 

Ilkos världsberömde släkting Zlatan

 

Zlatan gör mest detta för att han tycker att det är roligt att kunna hjälpa ett litet lag långt där nere som aldrig har kommit i närheten av allsvenskan att ta sig fram sig till en verklig topp-position i svensk fotboll. Enligt Ilko ska det därför inte kosta några stora pengar och är isåfall värt vartenda öre som det kan eventuellt komma att kosta vår kommun. Det kan endast komma att handla om ett obetydligt symboliskt belopp!

Idag kommer Zlatan till Stadshuset i Borgholm för att träffa kommunledningen och ledningen för fotbollsklubben och teckna avtal. 

Efteråt är det utlyst en pressträff till klockan 15.00 som du kommer att kunna följa HÄR! 

Roligt att Borgholm kan visa upp sig i ett sådant sammanhang! Bra jobbat Ilko!


Kommentarer
Vill du se mina senaste inlägg, ”klicka " R  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar