Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

söndag 21 november 2021

LUBBES BLOGG har blivit ÖLANDSBLOGGEN

I VÅRAS lade jag Lubbes blogg i malpåse på obestämd tid. Kände att jag behövde omprioritera i min tillvaro och bloggen tog för mycket tid. 

Nu efter trettiotre veckor och laddade batterier känns det riktigt att öppna bloggen igen, fast i lite annan tappning. Det funkar inte om jag själv ska stå för allt innehåll som det har varit tidigare, utan nu öppnar jag för alla som tänker och tycker här på Öland och som gillar att fatta pennan.

Ser fram emot en spännande debatt om det som händer och sker - och inte sker - här på vår ö och i vår egen kommun inte minst. En debatt som ska hållas i god ton och utan några anonyma påhopp på enskilda personer. 

Själv påtar jag mig rollen som ansvarig utgivare med vad detta innebär men tar inte ansvar för de åsikter som förs fram i olika inlägg. Dom får skribenterna själva stå för. Med sina namn under.

Det går även bra att skriva under signatur under förutsättning att jag får veta vem som döljer sig bakom signaturen, något som isåfall förblir en hemlighet mellan mig och skribenten.

Välkomna till Ölandsbloggen - hela Ölands blogg!

Per Lublin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar