November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

onsdag 6 juli 2016

Sparken som landshövding

Igår (officiellt från och med idag) fick Stefan Carlsson sparken som landshövding. Med omedelbar verkan. Det var betydligt värre än jag trodde och handlade långtifrån bara om alkoholproblem och slarv. 
Idag har jag fått veta att landshövdingen (nu före detta sådan) under flera års tid köpt telefonsex med länsstyrelsens telefon. För sexton tusen kronor bara de senaste båda åren. För djävligt är ordet!
Plats för kommentarer

1 kommentar:

  1. Avslöjandet av Landshövdingens trippelmissbruk är inget att förvånas över det minsta. Han Stefan Carlsson är ju sedan länge en väletablerad sossepamp, sådana figurer är ju givna alla rättigheter till att bete sig obegränsat orättfärdigt, detta allt efter eget tycke och smak.


    SvaraRadera