UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

onsdag 6 juli 2016

Sparken som landshövding

Igår (officiellt från och med idag) fick Stefan Carlsson sparken som landshövding. Med omedelbar verkan. Det var betydligt värre än jag trodde och handlade långtifrån bara om alkoholproblem och slarv. 
Idag har jag fått veta att landshövdingen (nu före detta sådan) under flera års tid köpt telefonsex med länsstyrelsens telefon. För sexton tusen kronor bara de senaste båda åren. För djävligt är ordet!
Plats för kommentarer

1 kommentar:

  1. Avslöjandet av Landshövdingens trippelmissbruk är inget att förvånas över det minsta. Han Stefan Carlsson är ju sedan länge en väletablerad sossepamp, sådana figurer är ju givna alla rättigheter till att bete sig obegränsat orättfärdigt, detta allt efter eget tycke och smak.


    SvaraRadera