TIPS för att leta i bloggen: Skriv ett eller flera lämpliga sökord i den vita raden härunder och klicka på Sök!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 19 juli 2016

Migrationsverket backar. Borgholms kommun har satsat pengar och resurser utan underskrivet avtal

Sommarlov eller ej. Nu händer det i Norrköping, där Migrationsverket till huvudsak är koncentrerat och gårdagens nyhet drabbar många kommuner runt om i landet som har litat på Migrationsverket. På kvällen kunde vi se i lokal-TV Småland hur just Borgholms kommun drabbas av att Migrationsverket nu backar från vad man tidigare har lovat (klicka startpil till filmsnutten på 1 minut). 
Vad är det jag har försökt hävda hela tiden? Jo dels att Migrationsverket inte tar sitt ansvar, och dels att man inte kan lita på Migrationsverket samt att man måste ha klara avtal med tydliga och bindande garantier från dem innan man gör något. Och nu har Borgholms kommun gått in i ett stort samverkansprojekt med Migrationsverket och satsat pengar och resurser utan att det ens finns ett underskrivet avtal! Ja nog kan man ta sig för pannan! 
Plats för kommentarer 

2 kommentarer:

  1. Kan du berätta lite mer om avsaltningsverket?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan jag nog. Men då vill jag veta vem jag talar med. Ring mig på 0708 - 20 86 28 eller maila till per.lublin@gmail.com

      Radera