UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

tisdag 19 juli 2016

Migrationsverket backar. Borgholms kommun har satsat pengar och resurser utan underskrivet avtal

Sommarlov eller ej. Nu händer det i Norrköping, där Migrationsverket till huvudsak är koncentrerat och gårdagens nyhet drabbar många kommuner runt om i landet som har litat på Migrationsverket. På kvällen kunde vi se i lokal-TV Småland hur just Borgholms kommun drabbas av att Migrationsverket nu backar från vad man tidigare har lovat (klicka startpil till filmsnutten på 1 minut). 
Vad är det jag har försökt hävda hela tiden? Jo dels att Migrationsverket inte tar sitt ansvar, och dels att man inte kan lita på Migrationsverket samt att man måste ha klara avtal med tydliga och bindande garantier från dem innan man gör något. Och nu har Borgholms kommun gått in i ett stort samverkansprojekt med Migrationsverket och satsat pengar och resurser utan att det ens finns ett underskrivet avtal! Ja nog kan man ta sig för pannan! 
Plats för kommentarer 

2 kommentarer:

  1. Kan du berätta lite mer om avsaltningsverket?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan jag nog. Men då vill jag veta vem jag talar med. Ring mig på 0708 - 20 86 28 eller maila till per.lublin@gmail.com

      Radera