Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 10 januari 2012

Det ligger en hund begraven ...


Dock kom det under debatten om översiktsplanen för Rällaområdet fram vid en direkt fråga till Lisbeth Lennatsson (c), Jan Erici (m), Eddie Forsman (m), Stig Bertilsson (c) och Sune Axelsson (s), att ingen ännu har betalat får deras vistelse på Holiday Clubs lyxanläggning i Åre för snart fem år sen.

Holiday Club har inte skickat någon faktura, försvarade sig Lisbeth Lennartsson med. Tacka fas-n för det, Holiday Club bjöd naturligtvis!

Annars borde det väl efter snart fem år och när det hela så småningom har kommit på tapeten ha varit dags för gänget att be att få betala i efterhand. Ungefär som Håkan Juholt försökt att i efterhand rätta till sitt misstag med det alldeles för höga bostadsbidraget.
Men icke våra politiker i Borgholm, icke!

Holiday Club var på den tiden intressent i ett tänkt projekt med fritidsboenden i Rällaskogen, som förutsatte att Ekerum fick köpa Rällaskogen och exploatera den. Så det är kanske inte någon slump att kommnunens ledande med Lisbeth Lennartsson i spetsen efter vistelsen i Åre har gjort allt för att hjälpa till för att projektet skulle kunna genomföras. inklusive att Ekerum skulle få köpa Rällaskogen.
Att Holiday Club i ett senare skede har hoppat av förändrar inte bilden av politikergängets skamfilade trovärdighet.
Det ligger uppenbarligen en hund begraven i Rällaskogen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar