November månads kommunala möten öppna för allmänheten i Borgholms kommun som enligt beslutade mål "ska präglas av öppenhet" :
  • SOCIALNÄMNDEN måndag den 20/11 med start kl 9. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från den öppna delen av mötet
  • KOMMUNFULLMÄKTIGE måndag den 20/11 med start kl 18. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. Kommunstyrelsens budgetförslag. Kommunstyrelsens taxeförslag för nästa år. FILM från mötet
  • KOMMUNSTYRELSEN tisdag den 21/11 med start kl 13, Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under hela mötet. Ärendelista med handlingar. FILM från mötet: del I (före kafferasten, del II (efter kafferasten)
  • UTBILDNINGSNÄMNDEN SKULLE ha ett inledningsvis ÖPPET möte (punkterna 1 - 11) tisdag den 21/11 med start kl 13. Vilket framgår av Ärendelista med handlingar. Mötet blev dock förvandlat till STÄNGT redan innan uppropet. Vad som hände då kan ses i ett kort litet filmat inslag HÄR!
  • SAMHÄLLSBYGGNADSNÄMNDEN torsdag den 30/11 med start kl 9 . Mötet äger rum i KS-rummet i Stadshuset. Öppet för allmänheten att närvara som åhörare under första delen av mötet.
SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av blogginläggen är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 13 augusti 2016

Tråkig nyhet: Matvarubutiken vid torget upphör

En tråkig nyhet så här mot slutet av sommaren är att matvarubutiken vid torget i Borgholm upphör vid kommande månadsskifte. Utförsäljning pågår. 
Man kan gott säga att det är politikernas fel - d v s kommunpolitikerna från alla de partier som givit grönt ljus för ett handelscenter vid Triangeln utanför stan. Innan detta ens står klart har beslutet redan lett till att Hemköp vid Hållstubacken försatte sig i konkurs och att Tempo nu packar ihop och att vi istället för matvarubutik vid torget får ännu en klädesbutik av det slag som vi redan har alltför många av i stan.
Med detta sagt återgår jag till det resterande av sommarlovet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar