UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 27 augusti 2016

Dagen innan

Så är det dagen innan...
I morgon ska vi fira att staden Borgholm kom till och fick sina stadsrättigheten för på dagen 200 år sedan! Har under året ägnat mig en del åt att framhäva det historiska perspektivet i firandet, själva anledningen till att vi nu firar. 
Är faktiskt lite stolt över att ha lyckats få ihop en teatergrupp med 25 skådespelande som ställer upp helt utan ersättning. Vi har haft roligt tillsammans och det verkar som att alla varit nöjda med mitt manus. Och vi har haft bra samarbete i jubileumsfirandets historiska grupp - som alla arbetat helt ideellt - utan vilken genomförandet av detta skådespel aldrig skulle ha varit möjligt.
Huvuddelen av Borgehamns teatergrupp samlad vid repetition
Foto: Eva Finder 
Imorgon blir det premiär inför förväntad stor publik på torget. Och jag är märkligt nog inte ett dugg nervös.
Plats för kommentarer 

2 kommentarer:

 1. Mycket skicklig beskrivning och gestaltning av stadens tillkomst fick vi uppleva idag. Bättre de hade resten en byst av dig i norra delen av torget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får tacka.
   Men inte bland "hundlortarna" väl?

   Radera