UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

måndag 29 augusti 2016

Glömde bort sammanträde - ber så mycket om ursäkt!

Förberedelserna inför jubileumsdagens historiska skådespel på torget, repetitioner, oklarheter kring scen, ljud med mera tog upp väldigt mycket av min tid och uppmärksamhet under förra veckan. Så mycket att jag helt enkelt glömde bort sammanträdet i samhällsbyggnadsnämnden i torsdags förmiddag - där jag här på bloggen hade utlovat direktsändning av den öppna delen. 
Jag skulle alltså ha varit i Stadshuset i torsdags klockan nio och videofilmat och webbsänt med mobilen, men det var jag inte. 
Får därför be er som hade tänkt titta så mycket om ursäkt! 
Samtidigt så anser jag att det borde vara kommunens sak att se till att öppna sammanträden verkligen blir öppna och tillgängliga för allmänheten. D v s kommunen borde svara för videoinspelning och webbsändning av alla öppna sammanträden där det fattas kommunala beslut. Alla medborgare har inte möjlighet att komma till Stadshuset i Borgholm en torsdagsförmiddag klocka nio, hur intresserade dom än skulle vara.
I dagens moderna samhälle borde allt sådant finnas tillgängligt och kunna följas i efterhand via kommunens hemsida. 
Kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar