onsdag 14 februari 2018

Snövit och dom tio gubbarna

Snövit och dom sju dvärgarna har ni väl hört talas om? I vart fall ni som växt upp under 1900-talet kan jag tro. Men Snövit och dom tio gubbarna, det slår ju högre - och var skulle det vara om inte just i Gubbholms kommun!
Igår var jag med på ett möte i Stadshuset i med gruppledarna för de olika partierna i kommunen samt kommunfullmäktiges presidium. Vi var tio gubbar (varav jag förstås var en) och en tanta (hon som sammankallat mötet) som träffades där i ett rum för att samtala om samtalstonen i politiken. Hur mycket mer gubbigt kan det egentligen bli? På tjugohundratalet!!!
------------------------------ 
Vad tycker DU om det här inlägget? Klicka på den blå texten Kommentera härunder och skriv en egen kommentar! Då kan du samtidigt få se vad ANDRA kan ha tyckt - ifall dom hunnit tycka till.
Kommentera!

3 kommentarer:

 1. Så gubbig som Borgholms kommun redan är så är det ju inte så konstigt att kvinnorna hoppar av från sina uppdrag i politiken. Snart är det bara gubbar som bestämmer. Rena artonhundratalet. Usch!

  Karin

  SvaraRadera
 2. Är du inte gubbig själv som använder uttrycket tanta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo när jag tänker efter så. Ska kanske be Eva-Lena Israelsson om ursäkt för att jag använt det uttrycket om henne. Ifall hon råkar ha läst mitt inlägg.

   Kan nog inte vara lätt att vara ensam kvinna bland tio gubbar, inte ens för kommunfullmäktiges ordförande!

   Radera