Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 7 augusti 2018

Borgholmsmoderaterna har inte motsvarande problem som De Ödmjukas Förbund

Hemma från Löttorp och får berätta mer om marknaden i morgon. 
I all ödmjukhet inför all fyndighet tittar jag då och då i Grönköpings Veckoblad och i ett av sommarens nummer har jag hittat det här:
VID DE ÖDMJUKAS förbunds årsmöte härförleden misslyckades man med att belöna Årets Ödmjukaste Person, då ingen ansåg sig värdig att mottaga utmärkelsen. Reglerna kommer att omarbetas. 
(M)otsvarande problem hittar man inte hos ett visst parti i Borgholms kommun, där den ena den andre ansett sig värdig att kunna överta partiledarposten. Efter Eddie Forsman var det Marcel van Luijn, efter honom Carl Malgerud och därefter har manegen legat krattad för partiets framtidshopp Erland Augustinsson. Detta bara under en femårsperiod! 

Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar