MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 12 augusti 2017

Ölandsoperan igång igen!

Sommarens höjdpunkt för två år sedan var ju Ölandsoperans föreställning på Borgholms slott. 
Nu är det dags igen! Men det har suttit hårt åt. Förra sommaren blev det ingenting. Det var tal om att lägga föreställningen någon annanstans eftersom stora påkostade föreställningar under bar himmel alltid innebär en ekonomisk risk. Men lyckligtvis så släpptes dom tankarna för det är ju på Borgholms slott en sådan föreställning hör hemma. 
Så ikväll brakar krigarkungen Karl X Gustaf lös på slottet igen. Nu i en lite annorlunda tappning och denna gång äger hela föreställningen rum inomhus. I Drabantsalen på slottet. Så det kan regna småspik över borgen hur mycket det vill utan att vare sig publik eller föreställning påverkas. Perfekt lösning med andra ord. 
Ser fram emot en lyckad kväll på slottet.
Och i morgon är det som avslutning mitt på dagen ett litet bygdespel på Himmelsberga som visar livet ute i de öländska byarna under den svenska stormaktstiden medan det festades som bäst på slottet, 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar