ÖNSKAR ER ALLA EN FIN SOMMAR - MED NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

ÖNSKAR ER ALLA EN FIN  SOMMAR  -  MED  NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

tisdag 5 mars 2019

Lyckat möte om Åkerboskolan i Löttorps bygdegård igår

Gårdagskvällens möte i en proppfull bygdegård i Löttorp där flera lass av extrastolar fick sättas in visar att nordölänningarna värnar om sin skola. Åkerboskolan ska minsann inte få behandlas av politikerna hur som helst!
Kejsar Ilkos "Allahjärtansdagskupp" den 14 februari - där han försökte få stöd för att ersätta nuvarande skola med en modulbyggnad med hälften så stor totalyta - blev droppen som kom att leda till att berörda föräldrar själva utlyste gårdagens möte, dit det kom kanske tiofalt så många vanliga medborgare som det kom till mötet den 14/2 (närvarande politikerkonkarrong var däremot av ungefär samma storlek igår som den 14/2). 
Gårdagens arrangörer ska för övrigt ha stor eloge för det lyckade och givande mötet igår.
Politikerna var igår inbjudna för att lyssna, inte för att käfta emot eller käbbla inbördes. Men sistnämnda hade en del av dem uppenbarligen lite svårt för att låta bli, synas och höras som vissa så gärna vill vid varje tillfälle. 
Själv lyckades jag faktiskt hålla käft hela kvällen och det är jag nöjd med. Istället lyssnade jag och antecknade för brinnande livet och fick på så vis många nya kunskaper till livs. 
Mina intryck tänker jag återkomma till här på bloggen under kommande veckohelg. Välkomna tillbaka då och dela gärna!
Kommentarer

Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR
       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar