ÖNSKAR ER ALLA EN FIN SOMMAR - MED NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

ÖNSKAR ER ALLA EN FIN  SOMMAR  -  MED  NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

lördag 2 mars 2019

I kölvattnet efter Oskarssonskan

I kölvattnet efter skandalen men skendemokratiskan (SD) Anne Oskarssons påhittade bosättningar, först i en övergiven husvagn vid Hornsjön, sedan i ett litet kyffe i Borgholm där hyresvärden inte tillåter att man bosätter sig, så har skattemyndigheten börjat titta efter liknande mystifikationer och upptäckt att miljöpartisten Ulf Älgehed som blivit invald i kommunfullmäktige i Mörbylånga egentligen är bosatt i Kolstad i Borgholms kommun.  
Anledningen till att han kunde väljas till kommunfullmäktigeledamot i Mörbylånga är att han en vecka före valet lät skriva sig på en obebyggd skogstomt som han äger i Strandskogen i närheten av Färjestaden.
Idag har Ölandsbladet en helsida om samme Älgeheds bosättning, där det bl a står "Nu är det Skatteverket som har tillsynen över om Elgeheds mantalsskrivning kan anses vara riktig". 
Slog en koll på folkbokföringsregistret på nätet och fann att Ulf Älgehed nu är skriven på sin fastighet på Johan Pers gata 3 i Kolstad, vilket tyder på att Skatteverkets granskning redan är klar och Älgehed tvångsfolkbokförd till sin tidigare adress i Borgholms kommun och därmed tappar sin plats i Mörbylånga kommunfullmäktige.  
Vilket ju kan tyckas orättvist i förhållande mot Oskarssonskan, som ju också hon har bluffat med sin folkbokföring, men som - än så länge (men förhoppningsvis inte så länge till) - får behålla sin plats i Borgholms kommunfullmäktige. För att hon fått särbehandling inför lagen p g a hon har blivit riksdagsledamot och därmed (tills vidare) erhållit någon sorts mycket tvivelaktig immunitet mot folkbokföringslagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar