Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

fredag 26 augusti 2011

Godkänt, men med viss tvekan


Då jag var en av deltagarna i måndagskvällens direktsända kommunfullmäktigeföreställning ska jag väl inte vara den som recenserar, men jag kan ju återge vad jag hört av andra som suttit hemma och tittat. En del tyckte att det var lite hackigt. Det fanns också klagomål på att man under stor del av tisdagen inte kunde se fullmäktigedebatten i efterhand och att det inte fanns någon information om när detta skulle fungera. Först på tisdagseftermiddagen fungerade det att som det skulle. 
På det stora hela har nog arrangemanget fått godkänt. Största klagomålet har nog varit att fullmäktigeordföranden Jan Erici mumlar istället för att tala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar