måndag 2 april 2018

April, april?

Tillhörde du dem som lät sig luras april igår? Nej naturligtvis inte. Du gick ju inte på det här med att dom något impulsiva och oberäkneliga presidenterna Donald Trump och Kim Jong-Un skulle mötas på Solliden igår med trafikavspärrningar som följd på väg 136 och Ölandsbron. 
Och om du mot all förmodan gjorde det och därför avstod från att veckohandla på dom stora köpcentra i Kalmars utkanter, så var det väl isåfall lika bra det. Inte minst för den lokala handeln hemma på Öland. 
Inte heller gick du väl på min lilla "första april-flagga" (nu borttagen) i vänsterspalten som såg ut så här:
 
INVIGNING av nya baren på Strand
med landshövding Thomas Carlzon
och Ilko Corkovic påskdagen kl 13.

Gratis öl till alla första timmen
Om du nu verkligen lät dig luras och i hopp om det fria ölet gjorde dig omaket att bege dig till Strand igår, så får jag förstås be om ursäkt för vad jag ställt med - men isåfall fick du ju som tröst tillfälle att alldeles gratis se den fina påskutställningen med nutida öländska konstnärer på Strand - som nu på annandagen dessvärre är nedplockad.
Och inte tror jag heller att du gick på facebook-meddelandet från Anne Wilks på Ullevi malm i Gårdby om att hon nu blivit gravid för första gången i sitt 68-åriga liv. För du resonerade väl inte som så att kunde Abrahams hustru Sara enligt Gamla testamentet i Bibeln bli "havande" - som det på den tiden hette - vid nittio års ålder så borde väl Anne Wilks kunna det vid sextioåtta? Hon är ju faktiskt bra på det mesta, den där Anne Wilks!
Kommentarer 
 Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar