söndag 8 april 2018

Bra reklam? Kanske för mina teckningar...

Bra reklam för Öland? Tveksamt, men ändå är det några som faktiskt sagt att jag gjorde bra reklam för Öland i TV-rutan i frågetävlingen härom veckan. Dom ville väl vara snälla.  
Innan lamporna börjat släckas
Men det är förstås så att man behöver ju inte skämma ut Öland bara för att man råkar göra bort sig själv. Eller så har jag blivit för mycket politiker med åren, och politiker vet ju mindre än andra människor. Politiker har ju sällan några bra svar utan kommer ofta inte på något bättre än att svara "det var en bra fråga".  
Så det finns ju många smarta förklaringar till att man vet minst när man borde veta mest. 
Bra reklam för mina teckningar fick jag kanske i alla fall.
Inte heller den "allkunnige" programledaren Rickard Olsson (teckningen på bilden) visade sig kunna vad man borde förvänta. Han visste inte ens vad Ölandspartiet var. Och - än värre - han trodde att vi åt "palt" på Öland och inte kroppkakor! 
Foto: Sven Alneng 
Kommentarer
 Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR

2 kommentarer:

 1. Och inte visste du LUBBE att "LUFSA" är Ölands alldeles egna landskapsrätt, inte kroppkakor som du påstod, kroppkakor äts över hela landet och är mera att se som en nationalrätt. Ja, du gör verkligen skäl för ditt nickname LUBBE FEJK-ölänningen - som du borde förstå så kan nu knappast anses vara en person som politiskt å kulturellt kan företräda ölänningar och Öland, du är rökt.

  Fråga:"Ett halvt varv, hur många grader är det?". Svar av LUBBE-FEJK: 90 grader!
  Nu är det slutfejkat LUBBE, du kan nu inte längre fortsätta att lura ölänningarna med att du är en allmänbildad person - det blir för din del att söka till en förskola eller annan utbildning på liknande nivå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det faktiskt stor skillnad på kroppkakor och kroppkakor, Bert. Dom som ni har på Småland - som t ex ni i Mönsterås - är långt ifrån samma som dom öländska! För övrigt behöver nog inte DU bekymra dig över vad jag vet eller inte vet.

   Och jag tänker INTE söka utbildning på förskola. Vill inte riskera att hamna i samma barngrupp som du!
   Punkt.

   Radera