fredag 1 juni 2018

Gubberiet gör gubbevars Gubbholm gubbigare!

Efter att det ledande S-partiet ersatt två av sina tidigare kvinnliga ordförande med gubbar och därmed fått vår kommun att som enda kommun i Sverige ha enbart gubbar på samtliga ordförandeposter i kommunens - och det kommunala bolagets - styrelser och nämnder och därmed fått kommunen att bli en riktig Gubbholms kommun, så hade man väl inte kunnat tro att partiet skulle ha gubbmage att tillsätta nästa lediga ordförandepost - den efter  Magnus Ståhl (S) som avgår som ordförande för Socialnämnden - med ännu en gubbe!
Men jojomännsan - socialgubberaterna - som dom nu rätteligen kan kallas - har utsett ännu en gubbe som ny ordförande för den tyngsta av alla nämnderna! Och vid senaste kommunfullmäktigemötet klubbades detta igenom! 
Till ny ordförande för Socialnämnden valdes således gubben Jan Olof Forslund (S) - som väl mest gjort sig känd för att som jävig kommunfullmäktigeledamot  (lärare vid Slottsskolangenom en insändare i Ölandsbladet försökt påverka osäkra kommunfullmäktigeledamöter att rösta emot ett medborgarförslag att låta årskurs 6 få gå i sina mellanstadieskolor istället för på Slottsskolan. Så gör en sann politruk när det gäller partiets prestige.  
Dessutom ingår han i den självutnämnda beredning, som låtsas att dom ska skapa "Sveriges bästa äldreomsorg" i vår kommun och ordnat att dom kan få vänta till i september - efter valet - med att berätta hur dom har tänkt att det ska gå till. Fiffigt va?
Nyvald ordförande
Tänk att det var så omöjligt för S-partiet att lansera en kvinna som ordförande i denna nämnd när tillfälle nu faktiskt gavs!!!? 
Socialgubberaternas gubberi gör ju Gubbholm om möjligt ännu gubbigare. Gud bevare oss för denna utveckling! 
Relaterade inlägg:
Nej tack till att vi blir Gubbholms kommun - lördag 13 januari 2018
En kort resumé och en meny till cirkusföreställningen i Stadshuset - där Gubbholms kommun blev verklighet - tisdag 16 januari 2018 
Gubbholmska pinsamheter avlöser varandra - onsdag 17 januari 2018 - onsdag 17 januari 2018 
I huvudet på en gubbe - onsdag 17 januari 2018
Ännu en gubbe i socialnämnden - "Snövit" och dom åtta gubbarna - lördag 24 mars 2018 
Jan Olov For(s)lund - hur korkat flummig får man vara? - lördag 17 mars 2018
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar