Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

lördag 10 april 2010

Varmt välkomna Bodil, Thomas, Stefan och Gunnar! Tillsammans gör vi nystart med nya Ölandspartiet!


Välkomna hälsar vi Bodil Rosengren, Thomas Wahlqvist, Stefan Olof Lundgren och Gunnar Stark som tillsammans med oss nuvarande representanter för Ölandspartiet ställer upp i det kommande valet i Borgholms kommun!

Bodil är - som de flesta vet - en eldsjäl för kulturen i vår kommun och har bl a gjort en stor insats som ordförande för Borgholms Musik- och Teaterförening, konstföreningen och Röda Korset. Att få del av hennes brinnande engagemang i vår valrörelse är en stor tillgång!

Thomas har som representant för Matupproret verkligen lyckats med att sätta matfrågorna i fokus i den lokala valrörelsen. Det är mycket glädjande för oss att han nu valt att i vårt sällskap föra sin kamp för bättre mat för skolbarnen och de äldre i vår kommun!

Stefans filmer på nätet har spridit kunskap till många om olika delar av Rällaskogen, hotande exploatörer och hur det går till på kommunfullmäktiges sammanträden. Därtill med egenhändigt komponerad musik. Jättekul att Stefan med sitt starka samhällsengagemang sällat sig till oss!

Gunnar - en mångsysslande el-installatör som jobbat med det mesta - är en god vän sedan många år, som nu valt att flytta sina funderingar på förhållandena i vår kommun hemifrån köksbordet i Köpingsvik ut till det offentliga rummet tillsammans med oss, där det kommer alla till del. Så borde fler göra!

Tillsammans har vi bestämt oss för att göra en nystart med det nya Ölandspartiet!

Välkomna fler att vara med! Det är bara att klicka här


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar