ÖNSKAR ER ALLA EN FIN SOMMAR - MED NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

ÖNSKAR ER ALLA EN FIN  SOMMAR  -  MED  NATTLIGA HÄRLIGA LIVGIVANDE REGN!!!

onsdag 20 februari 2019

Blufferskan Anne Oskarsson (SD) återförd med tvång till Mörbylånga kommun!

Hej igen, kära läsare, nu ska ni få veta! 
Ni kommer kanske ihåg tanten som skulle få fart på Skendemokraterna (SD) i Borgholms kommun. Hon som folkbokförde sig på en obebyggd tomt i närheten av Hornssjön på norra Öland, dit hon ställt upp en gammal husvagn i god tid före valet. Och som placerades överst - dvs tanten och inte husvagnen - på skendemokraternas kommunvalsedel i vår kommun. Plus att hon var placerad på valbar plats på sitt partis riksdagsvalsedlar. 
I verkligheten bodde Anne Oskarsson (SD) dock med sin gubbe Eric Rosenlund (även han SD-politiker) i Bröttorp i Norra Möckleby i Mörbylånga kommun.  
Hon kom vid valet inte bara in i riksdagen med alla dom förmåner en riksdagsplats innebär, utan genom sin bluffade folkbokföring kunde hon även bli invald i kommunfullmäktige i Borgholms kommun och leda sitt parti här. 
Hon avslöjades som blufferska redan i november efter sitt andra kommunfullmäktigemöte i Borgholm eftersom hon hade begärt kilometerersättning från husvagnen uppe vid Hornsjön där hon alls inte hade varit vid den tiden.

Högsta skendemokratiska hönset på Öland på kommunfullmäktigemöte i Borgholm där hon bluffade om sin resa till mötet. Här med en av KHS
(Kommunfullmäktiges Heliga Smörgåsar) i sina klor
                   

Två kommuner för Oscarsson

NORRA MÖCKLEBY  

Anne Oscarssons boendekommun under lupp.
Bor riksdags- och kommunfullmäktigeledamoten Anne Oscarsson (SD) i en husvagn i Borgholms kommun eller hos sin make i Mörbylånga kommun?
Inför valet i september uppmärksammade Ölandsbladet hur Anne Oscarsson hade för avsikt att byta bostadskommun, från Mörbylånga till Borgholm. Hon förklarade då att hon ämnade skriva sig på norra Öland där ett husbygge planerades. Fram tills dess skulle en husvagn utgöra hennes boende.
Nu aktualiseras frågan igen då Ölandspartiets Per Lublin på sin blogg uppmärksammar att något hus ännu inte är uppfört på Oscarssons tomt på norra Öland. Lublin kritiserar Oscarsson och hävdar att hon alltjämt bor med sin make i Norra Möckleby, vilket då skulle innebära att hon inte kan sitta i Borgholms fullmäktige.
Till Barometern säger Anne Oscarsson att hennes bygglov blivit försenat, men att hon visst ämnar bo på norra Öland.– Huset jag väntar på är ett bofärdigt hus som ska levereras, säger Anne Oscarsson till Barometern. 
PETER BOSTRÖM
Klipp från Ölandsbladet i november

Samtidigt satte jag folkbokföringsmyndigheten på spåren att granska hennes  folkbokföring och nu undrar ni säkert hur det har gått med den saken. 
Jo myndigheten - i form av folkbokföringshandläggare Olof Brandhagen kunde inte godkänna att hon kunde vara folkbokförd på en obebyggd tomt med en övergiven husvagn, varför den nyvalda riksdagsledamoten hittade på ett nytt knep att få bli folkbokförd i Borgholms kommun. Hon hyrde sig helt enkelt ett litet kyffe på 20 kvadratmeter på Västra Kyrkogatan 28 i Borgholm (mitt emot Stadshuset), där hon begärde att få bli folkbokförd - trots att  hyresvärden (ett försäkringsbolag) angivit att det förhyrda inte var avsett som permanentbostad utan endast för tillfällig övernattning. 
Sistnämnda begränsning gjorde att folkbokföringshandläggaren den 4 januari i år avslog hennes begäran att få vara folkbokförd i Borgholm och istället fattade beslutet att tvångsfolkbokföra henne på fastigheten i Bröttorp i Mörbylånga kommun. Återförd till Mörbylånga kan hon inte sitta i kommunfullmäktige i Borgholm. 
                                     
Inte nog med detta, imorgon ska ni få veta ännu mera!!! 
Kommentarer

Relaterade äldre inlägg: 
Högsta hönset för de "öländska" skendemokraterna (SD) myglar med ersättning. Låtsas bo i en övergiven husvagn på norra Öland - tisdag 20 november 2018
Ska vara skriven i Mörbylånga kommun och omedelbart lämna platsen i Borgholms kommunfullmäktige! - onsdag 28 november 2018

Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar