Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

fredag 6 februari 2015

Ser fram emot det fortsatta arbetet i beredningsgruppen!

Och så tillbaka till beredningsgruppens inledande möte i Löttorp i onsdags. Den beredningsgrupp för utveckling av landsbygden på norra Öland som beslutades för fyra år sen men som tillsattes först i mitten av förra månaden, men som borde ha kommit till stånd redan för tio år sen om inte förr.
   
Det var ett väldigt bra första möte, fin stämning och inget käbbel och alla partiernas representanter bjöd till för att kunna göra gemensamma insatser i den allra viktigaste frågan för vår kommun just nu, att få den negativa befolkningsutvecklingen på norra Öland att vända.
 
Här måste alla hjälpa till, låta fantasin flöda och undersöka alla uppslag. "Omöjligt" är ett förbjudet ord, som någon uttryckte det. Gör vi det omöjliga möjligt, så kan vi ge oss den på att få till resultat! Det satsar vi på! 
Äntligen är vi på G!
Ser fram emot det fortsatta arbetet i beredningsgruppen!
 

Vill du kommentera, klicka här 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar