Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 9 mars 2021

Medborgardialog om utvecklingen av Gärdslösa och Bredsättra imorgon!

Såg ni annonsen om Medborgardialog på förstasidan i Ölandsbladet den 27/2. Med lite oklar avsändare från kommunkontoret.

Klart var i alla fall att det gällde att "fånga upp medborgarnas idéer och synpunkter för att utveckla den östra sidan av kommunen och göra den ännu mer attraktiv att bo och verka i året om". 

Vid tre olika tillfällen skulle därför möten med medborgarna genomföras. Digitalt p g a coronan, vilket ju är bra. Är inte så krångligt som det låter.

I morgon onsdag kväll kl 18 är turen kommen till Socknarna Gärdslösa och Bredsättra.

För att kunna deltaga måste man föranmäla sig via e-post till kommun@borgholm.se 
Gör det så fort som möjligt så får du en länk med inbjudan till mötet som du ska klicka på strax innan mötet börjar. Då kan du vara med i diskussionen hemifrån via din dator eller smarta telefon och komma med dina idéer och synpunkter. 
Mer info kan lämnas av kommunsekreteraren Jonatan Wassberg på telefon 0485 - 88 354 (som även ska kunna nås under mötet).
Kommentarer
Vill du se mina senaste inlägg, ”klicka " R 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar