Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

fredag 14 september 2012

Två år kvar till valet - Byt kommunalråd NU !!!


Om exakt två år öppnar vallokalerna runt om i Borgholms kommun. Klockan åtta på morgonen den andra söndagen i september år 2014. Då ska kommunens medborgare äntligen få säga sitt!
På Ölandspartiets hemsida www.olandspartiet.just.nu har nedräkningen börjat och där kan man från och med nu varje dag se hur många dagar det är kvar.
Många som känner sig omyndigförklarade av sina politiker ser säkert fram emot valdagen den 14 september 2014 och är klara på vilka som då ska röstas bort.
Men två år är en lång tid och så länge borde inte vanstyret och den kommunala misskötseln få pågå. Det behövs något av en "palatskupp" i Stadshuset där Ilko Corkovic och Eddie Forsman tillsammans leder ut Lisbeth Lennartsson och hennes centerpartistiska anhang. Om inte Eddie inser detta får vi hoppas på en palatskupp inom den moderata partiledningen, för något måste göras. Så här kan det inte få fortgå!
Två år är en alltför lång tid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar