. . . . .

R kan ni se DENNA veckas jubilarer!

- - - - - - -

Grattis till dagens namnsdagsbarn!
Mörka morgnar så in i bara den, så nu är det paus med ”Godmorgon Öland”!

SMHI:s väderprognos för Öland - uppdateras flera gånger per dag - klicka R!

tisdag 17 november 2020

Stämde inte riktigt om mötesföreställningen igår kväll

I inslaget här igår om den direktsända kvällsföreställningen från Stadshuset i Borgholm skrev jag att föreställningen skulle börja kl. 18.00. 
Så gjorde den också men kommunens webbsändning - som jag länkat till här från bloggen - kom inte igång förrän efter 44 minuter! 
Vad som hände på kommunfullmäktigemötet under de första fyrtiofyra minutrarna finns inte bevarat i någon inspelning, bara det som hände därefter

Skrev även i inlägget att: 

Ledamöter med förstånd att inte bidra till smittspridning av covid-19 har nu - efter förra gången tråkiga undantag -  åter möjlighet att vara med hemifrån via länk. 

Detta visade sig dock inte vara helt sant. Visserligen kunde såväl jag själv som ledamoten Marcel van Luijn (M) vara med på på distans hemifrån våra respektive hem, men ytterligare minst tre ledamöter blev av någon konstig anledning förvägrade denna möjlighet. 

Sistnämnda är verkligen dålig stil i dessa coronatider när vi på kommunens hemsida uppmanas att   ”undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med”  samt att ”Avstå från att delta i exempelvis möten”. 

Det lär bli tillfälle att återkomma till detta.

Mvh

Per Lublin 

 

Vill du följa mötet i repris från kl 18.44 mitt i debatten om kommunalt utegym vid Mejeriviken fram till mötets slut en timma och trekvart senare kan klicka HÄR!

Vill du se mina senaste inlägg, ”klicka"  R!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar