Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 21 januari 2014

Måttlig förnyelse bland Borgholms moderater

Att Marcel van Luijn skulle ta förstaplatsen vid moderatstämman i söndags var väntat och därmed får han toppa moderatvalsedlarna vid kommunfullmäktigevalet i höst. "Motkandidaten" Eva Karlström var väl inte lika gångbar som förstanamn efter fiaskot med pensionärsmat från Västerås och gruppboendeskandalen i Löttorp och förnekelsen om all kännedom. 
Men att både Eddie Forsman och Jan Erici ska finnas kvar på moderatlistorna som femte respektive sjättenamn innebär att dom som röstar på moderaterna i kommunvalet i höst bidrar till att vi inte blir av med vare Eddie Forsman eller Jan Erici från maktens boningar och att vi kanske får dras med en totalt oduglig kommunfullmäktigeordförande ännu en period.

Vill Du kommentera, klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar