SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!
TIPS för att leta i bloggen: Skriv ett eller flera lämpliga sökord i den vita raden härunder och klicka på Sök!

lördag 10 mars 2018

Borgholms-Elvis

 
Plötsligt har Borgholm förlorat en av sina profiler. En fin människa och vän, Bengt Eriksson - mest känd som allas vår Borgholms-Elvis - har plötsligt ryckts bort. 
En stor glädje i hans liv har ju varit att inför allmänheten i Borgholm i sin speciella mundering framföra elvislåtar, både egenskrivna och dom traditionella. Borgholms-Elvis och hans låtar har på något vis kommit att höra till stadsbilden i Sommar-Borgholm.
Så häromåret fick myndigheterna för sig att han skulle inte längre få använda sig av högtalare. Vilket gjorde honom väldigt ledsen och dessutom var det orättvist, eftersom ju andra fick sjunga och spela på allmän mark med högtalare.  Är glad att jag då kunde hjälpa honom att få beslutet ändrat så att han fick fortsätta att använda sin högtalare. Jag minns hans glädje då när detta stod klart i god tid före sommaren.
 
Ännu en sommar fick Borgholm ha sin Borgholms-Elvis, men i år kommer Sommar-Borgholm tyvärr inte att vara sig riktigt likt. Vi är många som kommer att sakna honom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar