Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

måndag 31 maj 2010

Ökad matchvikt


Idag får jag pliktskyldigast meddela att min matchvikt ökat med ytterligare 2,1 kilo under den månad som gått sedan jag vägde mig sist.

Samtidigt inser jag att Lisbeth Lennartsson väger nog ganska lätt i valet, så jag behöver kanske inte gå upp mer för att klara just den matchen.




Min viktuppgång under maj månad från 73,8 på valborgsmässoaftons morgon till 75,9 kg nu i morse beror nog främst på att jag har lyckats glömma bort att hålla mig till den sunda LCHF kosten (med mycket fett och så lite kolhydrater som möjligt).

När vi haft träffar i vårt nya parti har det inte sparats på kolhydraterna precis, det har varit Nya Conditoriets goda vetelängder med mycket mandelmassa i till fikat. Och vid pick-nickar i det privata har det varit smaskigt gott med färska kolhydratfyllda tomatbräck från konditoriet i Köpingsvik. Och i andra sammanhang har det slunkit ner både knäckemackor och ibland till och med tårtbitar. Då hjälper det inte hur mycket fet mat man än trycker i sig, för kombinationen fett och kolhydrater är inte så bra!

Nog nu med egna hälsopredikningar i bloggen för en månad framåt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar