Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

onsdag 2 april 2014

Ett par aprilskämt

Igår var det Första april och det kanske ni läsare blev varse både här i bloggen och i Ölandsbladet. 
Alla borde ju ha genomskådat att det här med ställplatser för husvagnar på torget framför kyrkan var ett aprilskämt (även om torget tidigare har fått vanprydas av hiskeliga hoppborgar av plast och karusellvagnar med boende i). Men 8 personer -vilket lyckligtvis är försvinnande få - har faktiskt besvarat enkäten, varav 5 tyckte att "förslaget" var bra! Enkäten stod öppen att besvara under sexton timmar fram till midnatt igår.

Tycker Du att förslaget med ställplatser på torget är bra?

Ja
  5 (62%)
Nej
  3 (37%)
Vet ej
  0 (0%)


Röster hittills: 8
Enkät stängd 
Jag får be dessa åtta om ursäkt. Det är fult att luras även om det sker bara en gång om året och aldrig i samband med val. Fult eller inte så är det risk för att jag kommer att fortsätta med denna ovana vid Första april, åtminstone på bloggen.
Ölandsbladet hade ett riktigt roligt aprilskämt om Restis och Societetsparken igår (det fanns visst ett till bland sportsidorna) som man bara önskar skulle ha varit verklighet!
Klippt ur Ölandsbladet igår
Här har Du nätversionerna av "bladets" båda aprilskämt (Det är bara att klicka på rubrikerna direkt härunder i samma inlägg): 
Restis ska återuppstå och Får döma Zlatans PSG
Vill Du kommentera, klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar