Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

torsdag 11 februari 2016

Eget rum på kommunmedborgarnas bekostnad

Man har i politikernas lilla värld tydligen reagerat mot ett inslag här på bloggen i januari - Gnällspecialist sur för att han inte fått eget rum i Stadshuset - här är en bra lösning. Herr specialisten själv ska ha tagit illa vid sig, har jag fått höra. 
Stackars, stackars liten, får man väl säga eftersom det nu är Vänliga veckan. 
Det hela lär enligt uppgift ha resulterat i att han nu har begåvats med eget rum i nämnda byggnad, dock inte det som jag föreslog. Med tanke på Vänliga veckan får jag väl hoppas att herrn i så fall nu är nöjd och önska honom lycka till i hans konstiga roll som avlönad gnällmåns med eget rum på kommunmedborgarnas bekostnad.
Förlåt Marcel van Luijn att jag har råkat roa en och annan läsare på din bekostnad! 
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar