Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 9 februari 2016

Vänliga veckan

Missade igår att Vänliga veckan just hade börjat. Lite pinsamt när jag tittar i backspegeln och ser att båda mina inlägg på bloggen igår var sarkastiska, det ena mot en viss politiker och det andra mot kommunens högre tjänstemän i allmänhet (kanske med något undantag). Jag var inte särskilt vänlig, så förlåt ni som kanske kände er träffade! 
Dessutom var ju klagomålen på elbilens räckvidd påhittade av mig.
Jag var heller inte särskilt vänlig mot den tillförordnade kommunchefen, som jag härjade med lite igår, när han satte hinder för mig att få se vissa allmänna handlingar i Stadshuset. Jag hade tänkt gå vidare med saken idag, men nu får jag nog vila på hanen tills veckan är slut. Är det Vänliga veckan så är det och det inte precis vänligt att göra en JO-anmälan. 
Kommentarer 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar