Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

söndag 26 juli 2020

Allra senaste nytt - vansinnesbilisten släppt!

Allra senaste nytt om vansinnesbilisten vid Färjestaden är att karlfan nu har blivit släppt! Ja, ni läste faktiskt rätt. 
Tingsrätten höll häktningsförhandling nu på förmiddagen trots att det är söndag och beslutade att han inte (!) skulle häktas utan släppas fri i väntan på rättegång!
Man kan verkligen fråga sig varför, när han ju uppenbarligen har gjort sig skyldig till grovt vållande till två människors död och förstört livet för en hel familj. 
Ska han kanske slippa fängelse också när det väl blir dom i målet? 
Kommentarer
Vill du se mina senaste inlägg, klicka R

2 kommentarer:

  1. Han är säkert politiker, anhörig eller vän till en sådan, förmodligen socialdemokrat, miljöpartist eller vit BLM:are. I vilket fall som helst så verkar det som att sossepolisen och dito åklagaren är ytterst måna om att visa upp att man är PK(politiskt korrekta)"in absurdum" då de två mördade förmodligen är svenskar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Grovt vållande till annans död - som det här handlar om - är INTE liktydigt med mord (som innebär att AVSIKTLIGT döda). Fruktansvärt illa är det hur som helst och han borde inte ha släppts lös.
      Dock tycker jag att det är något långsökt att blanda in politiska konspirationsteorier i detta sammanhang.

      Radera