Visst vore det bra om Öland kunde marknadsföras som MATLAND. Vi har i många avseenden goda förutsättningar och skulle då få hit en ny sorts turister som inte är lika väder- och årstidsberoende som badturisterna, en turism som kunde ge mer pengar och fler arbetstillfällen till ön.Men en absolut nödvändig förutsättning är då att ölandskommunerna i första hand väljer öländska producenter när dom inhandlar mat samt att både Borgholms och Mörbylånga kommuner ser till att deras lagade maten håller hög kvalitet och serveras aptitligt. Det har varit lite väl mycket anmärkningar på våra kommunala kök på sistone.
Det blir svårt att på allvar kunna prata om Matlandert Öland om dom öländska kommunerna hämtar sin mat från annat håll istället för att välja öländska produkter.
Börja i rätt ände och sopa rent framför egen dörr, så att det kan bli möjligt att marknadsföra Öland som matland
fredag 29 januari 2010
Matlandet Öland kräver klokt handlande och inte bara ord
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar