Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

torsdag 21 maj 2015

Glömt en spade?

Nedanstående inlägg skrevs i måndags eftermiddag, men tyvärr missade jag att publicera då, så det får bli nu istället. 
Dock kan jag tillägga att i tisdags träffade jag den nye ordföranden för Borgholm Energi, Carl Malgerud, i ett annat sammanhang och passade då på att fråga honom varför man grävde upp gropen igen i måndags och fick då svaret: "- Man hade väl glömt något". 
Min fråga i inlägget var tydligen inte helt obefogad. 
Förlåt att man lätt kan bli lite ironisk! 
                         
Under nu passerad helg har vi kunnat glädja oss åt att den stora gropen som under en längre tid begränsat all framkomlighet på Västra Kyrkogatan i korsningen med Södra Långgatan äntligen blivit igenlagd. 
Men redan idag på förmiddagen var det dags igen. Vid tiotiden dundrade en stor grävmaskin in på Västra Kyrkogatan och började gräva i korsningen och snart var där en stor grop igen. Men bara för några timmar. Sen fylldes hela gropen igen och nu ser där likadant ut som i morse. 
Hade någon glömt en spade i gropen? 
Borgholm Energi i ett nötskal!
Vill du kommentera, klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar