Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 19 maj 2015

Mobbningsuppvisning

En timslång uppvisning i den ädla* konsten att mobba en kommunfullmäktigeledamot (som lagt ner en hel del möda på att försöka få en arbetsordningen att bli så bra som möjligt i samband med att skulle revideras) kunde dom som följde kommunfullmäktigemötet i går kväll ta del av. Allt vad han föreslog blev nedröstat av cirka 25 - 30 ledamöter. Av 31 närvarande. 
Vilka deltagarna i denna trista uppvisning var kommer att framgå av voteringslistorna i kommunfullmäktiges protokoll när det har blivit justerat. Kan ju återkomma till det då. 
Den som i efterhand strax vill ta del av det fyra timmar** långa mötet kan klicka här! 
Annars kan det vara klokt att vänta några dagar tills jag har hunnit lägga ut en meny, där det går att välja ut vad från mötet som man vill se och höra på.
*)   Fotnot: Obs! Ironi!
**) Fotnot: Inklusive paus för kaffe och smörgåsar.
Vill du kommentera, klicka här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar