Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

torsdag 7 november 2013

Grattis Ola och "Matpoden"! Grattis Helena och grattis Linda!!


Grattis borgholmsbördige Ola Håkansson, som tillsammans med kompisen Andreas Hammarstedt, båda kockar, just har tagit emot priset som Sveriges bäste matbloggare (i kategorin podcast) för deras "MATPODEN"!  
Podcast kan beskrivas som en blogg som man lyssnar på. Vill Du lyssna på Olas och Andreas blogg, klicka här och sedan på  valfritt "spelaupp-tecken". 

Så här ser ett "spelaupp-tecken" ut
Vill också passa på att gratulera Helena Elm i Färjestaden som tog tog hem priset (i kategorin grillblogg) för sin blogg "Bara en kaka till" och - inte minst - Linda Nilsson i Öjkroken som var nominerad och nästan var den som fick Folkets röst i tävlingen för sin blogg Kryddburken
Att ölänningar håller sig framme i positiva sammanhang när det gäller maten är självfallet bra för Öland! Särskilt om vi ska kunna profilera oss som Matlandet Öland.

Vill Du kommentera, klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar