God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

tisdag 6 december 2016

Broddarna är redan här!

Nu har dom kommit, den första omgången av broddar till alla sextiofemåringar och äldre i Borgholms kommun - som jag skrev om i fredags - och finns för gratis avhämtning på kommunens alla bibliotek. Redan en dryg vecka tidigare än vad som utlovats! 
I första omgången är det tusen par som delas ut så det kan vara klokt att vara snabb till biblioteket innan dom tar slut!
Lätta att sätta på skorna är dom också, vilket borde leda till flitig användning när det är halt ute. Och därmed färre benbrott och andra isrelaterade fallskador. 
Klok investering av Borgholms kommun!!! 
Kommentera gärna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar