UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

fredag 9 december 2016

Slagfält

Just nu ser det ut som ett slagfält vid "norra" infarten till Borgholm. Uppbruten mark och avröjd vegetantion. Värre än ett kalhygge, för på ett kalhygge brukar man åtminstone spara några frötalla, men på "Triangeln" är förödelsen total. Fy f-n vad det ser ut! 
På dom kartor som tillhörde den ödesdigra detaljplanen som antogs av ett fullkomligt naivt kommunfullmäktige för några år sedan vill jag minnas att det fanns några lövridåer sparade både mot Väg 136 och mot infarten mot stan. Kanske för att lura politikerna att det skulle komma att se snyggt ut. 
Undrar om politikerna idag börjar inse vilket dråpslag dom har varit med att skapa både Triangeln för staden Borgholm och för handeln i staden. Att två matvarubutiker redan har slagit igen efter att politikerna i kommunfullmäktige sagt ja till detaljplanen för Triangeln är ingen slump. Hemköp först - som begärde sig i konkurs - och nu senast Tempobutiken vid torget. Vilka andra butiker inne i staden står på tur att slå igen inför hotet från ett köpcenter på Triangeln? Tråkigt att jag var den ende i kommunfullmäktige som den gången ville mota Olle i grind: 
Kommentera gärna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar