God fortsättning på det nya året 2018!
Flaggar för årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) IDAG tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickarnär det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

fredag 9 december 2016

Slagfält

Just nu ser det ut som ett slagfält vid "norra" infarten till Borgholm. Uppbruten mark och avröjd vegetantion. Värre än ett kalhygge, för på ett kalhygge brukar man åtminstone spara några frötalla, men på "Triangeln" är förödelsen total. Fy f-n vad det ser ut! 
På dom kartor som tillhörde den ödesdigra detaljplanen som antogs av ett fullkomligt naivt kommunfullmäktige för några år sedan vill jag minnas att det fanns några lövridåer sparade både mot Väg 136 och mot infarten mot stan. Kanske för att lura politikerna att det skulle komma att se snyggt ut. 
Undrar om politikerna idag börjar inse vilket dråpslag dom har varit med att skapa både Triangeln för staden Borgholm och för handeln i staden. Att två matvarubutiker redan har slagit igen efter att politikerna i kommunfullmäktige sagt ja till detaljplanen för Triangeln är ingen slump. Hemköp först - som begärde sig i konkurs - och nu senast Tempobutiken vid torget. Vilka andra butiker inne i staden står på tur att slå igen inför hotet från ett köpcenter på Triangeln? Tråkigt att jag var den ende i kommunfullmäktige som den gången ville mota Olle i grind: 
Kommentera gärna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar