God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

måndag 5 december 2016

Späckat program i kommunstyrelserummet imorgon tisdag fram till punkten 19 (STÄNGT SAMMANTRÄDE - rekrytering kommunchef)

Här är kallelsen med handlingarna till kommunstyrelsesammanträdet i morgon tisdag. Det blir direktsändning hela eftermiddagen från starten kl 13 och fram till sista punkten*, då sammanträdet sker bakom lyckta dörrar - den punkt som handlar om rekrytering av kommunchef. Då får eventuella åhörare gå ut och ingen filmning eller utsändning ske. Varför det ska vara hemlighetsmakeri och smussel i detta sammanhang har jag svårt att förstå. 
Om nu kommunen, d v s kommunmedborgarna, verkligen ska ha en "chef" så är vi väl alla i högst grad berörda, eller hur? 
Länk till sändningen - så långt den tillåts - finns som synes i den röda texten överst i bloggen! 
*)  Fotnot: Eventuellt kan det bli sändningsuppehåll vid någon kaffepaus på max sissådär tjugo minuter, men då är det bara att klicka in på länken om en stund igen för den som vill följa sammanträdet via nätet.
 Kommentera gärna!

1 kommentar: