MEST LÄST PÅ BLOGGEN I APRIL - skrålla ner i vänsterspalten!


SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland   f acebooksymbolen. Klickar du på den så kan du dela just DET inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

fredag 9 december 2016

Snipp snapp snut så var den sagan slut!

Är du en av dem som gluttat lite på Lubbes adventskalender från 2013 och undrat vad det här är för en figur bakom lucka nio som står och "lutar" på en torkad fisk? 

Den NIONDE på Annadagen
läggs lutfisken på lut
En sagofarbror är i berättartagen
men snipp snapp snut
så är den sagan slut
Jo det är "sagofarbrorn" Magnus Lagerlöf som redan då var "på G" med sitt fantasihotell på Ekerum - som för övrigt helt nyligen fick tummen ner från Länsstyrelsen redan i planeringsstadiet. Så precis som jag förutspådde för tre år sedan: Snipp snapp snut så var den sagan slut! 
Sagan om jättehotellet med hundratals arbetstillfällen har nog aldrig varit tänkt att bli verklighet utan får väl snarast ses som ett lockbete från sagofarbrorn för att kunna linda politikerna kring sina fingrar och gå med på allt möjligt som dom verkligen borde akta sig för, som t ex markexploatering i Rällaskogen och att stå för kostnaderna för Ekerums planarbeta.
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar