God fortsättning på det nya året 2018!

Flaggar för
Årets första KOMMUNSTYRELSEMÖTE i Stadshuset i Borgholm (KS-rummet) tisdag den 23/1 kl 13. Helt öppet för allmänheten att närvara. Ärendelista. Börjar dock med visning av nya socialkontoret i kvarteret Höken (f d "Skattehuset") med samling utanför entrén på Östra Kyrkogatan 31 kl 12.30.
Själva mötet kan även följas direktsänt hemma vid datorn om man klickar HÄR när det är igång!

SPRID GÄRNA VIDARE!
Tips till dig som tycker att något visst av mina inlägg här nere till höger är lite extra och vill sprida det vidare:
Under varje inlägg finns en liten rad med olika symboler, däribland facebook-symbolen. Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner som i sin tur kan sprida vidare!

lördag 3 december 2016

Snällare nu för tiden?

Imorse öppnades lucka tre i adventskalendern hemma hos mig och bakom den fanns ett äpple under en grankvist. Bakom första luckan (i torsdags) fanns en bok - en igenslagen bok som kunde symbolisera det - först - öppna sammanträdet i förrgår morse som sedan plötsligt stängdes efter en knapp timme. Och igår var det - bakom lucka två - ett par röda flugsvampar toppade med lite snö ovanpå. Dem ska man inte äta.
Det är en snäll adventskalender som jag nöjer mig med i år. För tre år sedan gjorde jag en egen adventskalender med egna teckningar och små verser. Den delade ut många kängor, så den var nog lite elakare som ni kan se om ni klickar här och skrållar ner bakom luckorna.
Snäll variant
Förhandsgranska
Kanske inte fullt så snäll
Är nog - förhoppningsvis - lite snällare nu för tiden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar