UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

lördag 3 december 2016

Snällare nu för tiden?

Imorse öppnades lucka tre i adventskalendern hemma hos mig och bakom den fanns ett äpple under en grankvist. Bakom första luckan (i torsdags) fanns en bok - en igenslagen bok som kunde symbolisera det - först - öppna sammanträdet i förrgår morse som sedan plötsligt stängdes efter en knapp timme. Och igår var det - bakom lucka två - ett par röda flugsvampar toppade med lite snö ovanpå. Dem ska man inte äta.
Det är en snäll adventskalender som jag nöjer mig med i år. För tre år sedan gjorde jag en egen adventskalender med egna teckningar och små verser. Den delade ut många kängor, så den var nog lite elakare som ni kan se om ni klickar här och skrållar ner bakom luckorna.
Snäll variant
Förhandsgranska
Kanske inte fullt så snäll
Är nog - förhoppningsvis - lite snällare nu för tiden. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar