UNDER SOMMARLOVET - fram till den 21 augusti - går bloggen på sparlåga även om det kan bli några enstaka inlägg! Men sen blir det full fart igen!
Sommarhälsningar från Per Lublin (ansvarig utgivare)

Höstterminens första DIREKTSÄNDNINGAR FRÅN STADSHUSET i Borgholm blir:


SPRID GÄRNA!
Tips till dig som tycker att något visst inlägg (i breda högerspalten nedanför) är lite extra och vill sprida det vidare:
I raden med symboler under varje inlägg finns den här: Klickar du på den så kan du dela just det inlägget med alla dina facebookvänner!

onsdag 7 december 2016

Gårdagens kommunstyrelseföreställnning

Klockan hann bli ganska mycket innan gårdagens kommunstyrelsesammanträde i Stadshuset var till ända, så jag missade Rolf Nilssons visning av "nya" gamla borgholmsfotografier på biblioteket som redan hann börja innan kommunstyrelsemötet var slut. Hoppas på att Rolf ger en repris.
Å andra sidan var det ett rätt spännande på kommunstyrelsemötet där allt inte riktigt gick som det kanske var tänkt från början av regissören. 
Dessutom lyckades jag - oavsiktligt - skapa en viss dramatik som kom att ge eko i hela hela stadshuset. Men det är en annan historia.
Ni kan se och lyssna själva genom att klicka HÄR och sedan klicka vidare på olika delar från gårdagens föreställning. Fram till ridåfallet då sändningen måste avbrytas.
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar